The first days
Door: avonturenvanbas
Blijf op de hoogte en volg Bas
20 Augustus 2011 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
Zo na een hele poos mijn eerste reisverslag vanuit mijn kamertje! Van het begin... Na het emotionele afscheid van Bob, Anne, Joan en pappa op Schiphol was het tijd om te gaan! Na een interview met een douane medewerker en een volledige bodyscan mochten we nog anderhalf uur wachten voordat we eindelijk het vliegtuig in mochten. Ja, goed veel controles. Na een paar keer goed slikken het vliegtuig in en snel naar The States. Voordat we daar aankwamen na 8 uur vliegen moest nog het nodige worden ingevuld in het vliegtuig, natuurlijk verprutste ik het 3x moest ik telkens opnieuw beginnen. Zenuwen... Voor niks bleek, na weer een uur wachten was ik aan de beurt om door de douane te gaan en dat ging soepel. Een aardige man die gezellig een praatje maakte met ons. Na de bagage van de band en weer op de band te hebben gedaan nog 3 uur rond gelopen, koffie gedronken, metro's door het vliegveld zien gaan (te lui om te lopen die Amerikanen!) en wachten natuurlijk gingen we naar Grand Rapids. Daar aangekomen waren onze koffers er niet... Bleek dat ze met een vorige vlucht waren gekomen, gelukkig duurde de zoektocht niet lang. We werden samen met nog een Japanner opgehaald door een medestudent Devin. Een hele relaxte vent die ons naar Best Buy bracht om mijn laptop te halen (die ze niet hadden, omdat het ordenummer niet klopte) wel een telefoon gekocht en daarna naar de alles-in-een supermarkt Meijer om de eerste boodschappen te doen zoals een deken, borden, bestek, ETEN etc. etc. Aangekomen rond 11 uur op mijn kamer bleek de elektriciteits omzetter het niet te doen... Natuurlijk was ik vergeten om mijn telefoon op te laden voor vertrek dus was ik compleet afgesloten van de wereld. Ik zag het niet meer zitten, moe en niks werkte mee voor mijn gevoel. Na een goede nacht slapen bleek het allemaal wel mee te vallen. De slaapkamer is 3 bij 3 met stapelbed met daaronder mijn bureau. Een keuken met tafel en stoelen van 12 m2 en een badkamer van 5 m2. Na een goed ontbijt met conflakes, maar een campus tour gedaan. Het is hier prachtig! Echt waanzinnig mooi (foto's komen nog van de campus). De laptop konden we nu wel ophalen en rond 4 had Devin tijd om ons te brengen, daarna snel een kop koffie en een record tijd boodschappen gedaan. Dat was me het dagje wel, nu nog even buiten rondlopen en daarna weer lekker gaan slapen. Iedereen weltrusten en tot snel op skype!
21 Augustus 2011 - 06:38
Pappa En Joan:
Hi boef,
Top verslag, goed om te lezen en te zien. Ziet er top uit! We blijven volgen, zeker de pics erbij geeft een goede indruk.
Dikke kussen pp&jn -
21 Augustus 2011 - 06:55
Renee:
Heeee basje!
Super leuk om te lezen. Ik ben erg benieuwd naar wat je allemaal nog mee gaat maken dus ik blijf je zeker volgen!
dikke kus -
21 Augustus 2011 - 08:29
Anne:
Broer!
Onwijs leuk om je verslagen te lezen, en de foto's geven me een goede indruk!
Geniet er van, kijk uit naar skype gesprek!
(heb je een berichtje gestuurd op facebook over..jaja, mijn 1e werkavond!)
Dikke kus, -
21 Augustus 2011 - 08:32
Diana Borghs:
Hee Bas,
Leuk om te lezen! Je eerste eigen domein, ziet er goed uit. Succes!
Gr. Diana -
21 Augustus 2011 - 10:16
Derk:
hey pik.
fijn dat je veilig bent aangekomen. ziet er allemaal zwaar vet uit! ik hoop dat je daar snel je draai kunt vinden maar dat zal wel goed komen.
Greet van de Sherp en da Sau -
21 Augustus 2011 - 12:41
Ruben:
ziet er top uit jongen!
ben trots op je:P
wanneer beginnen je colleges?
wanneer kan je skypen?
22 Augustus 2011 - 08:12
Fabienne:
Mooi dat je, na wat hobbels, goed bent aangekomen in Allendale en je koffers en laptop hebt :). Leuk, die foto's! -
23 Augustus 2011 - 08:17
Nick:
Baaaaaaaaaaaaas.
Ziet er echt sick uit!
Geniet ervan, van alles! ;)
Veel succes en ik blijf je uiteraard volgen!