30 Dagen!
Door: avonturenvanbas
Blijf op de hoogte en volg Bas
29 Maart 2012 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
Ik heb de laatste tijd veel aan mijn vrienden en familie gedacht maar geen seconde eraan gedacht om een verhaaltje te schrijven... een beetje beschamend maar ik zal het proberen goed te maken met een lang verslag. Ten eerste zal ik de titel van dit reisverslag verklaren, ik vertrek over 29 dagen! Ik vlieg in de middag, dat betekent dat ik over 30 dagen terug in Nuenen ben! Voor wie goed kan rekenen weet dat het een speciale nacht wordt, namelijk koninginnenacht! Ik kijk er ontzettend naar uit om iedereen weer te zien, ondanks dat dit hele schooljaar super snel is gegaan en ik geen moment heimwee gehad heb.
Om weer terug te gaan naar mijn laatste verslag, ik heb mijn midterms achter de rug en ze zijn naar behoren gegaan. Voor Chinees een 9.1, Amerikaanse geschiedenis een 8 (voor het eerst in mijn leven een 8 voor geschiedenis haha), een 9 voor social problems en een 7 voor economie. Beetje teleurstellend die laatste maar dat komt wel weer naar een 8 gemiddeld. Nooit verwacht dat een jaar in Amerika me in een hard werkende student zou veranderen!
Naast school zijn er natuurlijk ook andere dingen. Voor volgend jaar is bijna alles geregeld, ik moet een laatste verklaring van mijn bankrekening geven om alles af te ronden voor mijn huis. Vakken ga ik morgen inschrijven en dat rooster ziet er goed uit. Sporten is op dit moment wat minder, ik heb in een dwaas moment een raam gebroken met mijn elleboog, super stom maar het is helaas te laat om er iets aan te doen. Ik heb een stuk glas in mijn arm gekregen die een zenuw heeft geirriteerd waardoor ik op dit moment iets minder gevoel heb in mijn pink van mijn rechterhand. Dit is afgelopen 2 weken geleden gebeurt en het gevoel wordt steeds beter. Dus komt allemaal goed!
Het leukste nieuws is nog wel dat ik een vriendinnetje heb! Mijn eerste Amerikaanse vriendin. Haar naam in Amanda en is net als mij een freshman. Voor wie nog geen foto's gezien heeft op facebook zal ik een foto uploaden op deze website. Super leuk samen, alleen daardoor heb ik wel een heel dubbel gevoel om naar huis te komen. Natuurlijk gezellig om iedereen weer te zien, maar ik heb hier nu ook een leven. Het lot van een international student zal ik maar zeggen.
30 Maart 2012 - 05:37
Zusje:
Zie er enorm naar uit Bas!!! I'm proud of you^^! kusje -
30 Maart 2012 - 09:08
Oma Frederiek.:
Lieve Bas, Wat gaat de tijd snel. Fijn je binnenkort weer te zien.( ik ben nl. in die tijd een paar dagen in Nederwetten.) Begrijpelijk dat je je hart 'achterlaat' met zo'n mooi meisje. Je cijfers liegen er niet om: het gaat goed met je. We kunnen trots op je zijn. Liefs van oma Frederiek uit Heerenveen. -
30 Maart 2012 - 09:10
Hans:
Ik ben echt super trots op je en stiekem ook wel een beetje jaloers......
31 Maart 2012 - 07:24
Annemiek Peter Luuk:
Hallo Bas geweldig gepresteerd en niet alleen op gebied van je studie.... gezien je cijfers knap gedaan, en wat een mooie foto, zien elkaar gauw, groet van ons uit Nederweert -
31 Maart 2012 - 16:35
Mama:
Voor mij is het nu ook aftellen, super dat ik je weer zie in levende lijven ipv webcam!!! Snap wel dat het even dubbel is voor je!!! Groetjes aan Amanda!!!
Lvy XXX Mama -
02 April 2012 - 09:11
Joop V Dommelen:
Zeer goede keus schitterend mooi -
03 April 2012 - 17:37
Diana Borghs:
Jeetje Bas, wat gaat het je goed! Vasthouden! Geniet van deze prachttijd! -
05 April 2012 - 11:54
Berdie:
Hey die Bas, niet verwonderlijk dat het je allemaal goed gaat daar in de VS, mooie punten en een mooi meisje, alleen jammer van die elleboog ;-) Zal zeker wel vreemd zijn om je 2e thuis te verlaten en weer hier in t Nuenense rond te hangen! Zie je zeker!! Lfs Berdie.