Eerste schooldag - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Bas Everts - WaarBenJij.nu Eerste schooldag - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Bas Everts - WaarBenJij.nu

Eerste schooldag

Door: avonturenvanbas

Blijf op de hoogte en volg Bas

29 Augustus 2011 | Verenigde Staten, Washington, D. C.

Hee iedereen!

Ten eerste bedankt voor alle leuke berichten op deze pagina, maar ook op facebook. Waardeer ze enorm en maakt mij enthousiast om meer te schrijven!
Ook bedankt voor alle felicitaties, doet me goed om te lezen. Dus ja laat ik maar is met het verhaal beginnen. Ik heb hier al een paar goede vrienden met wie ik eigenlijk altijd optrek Josh (heb ik al eens genoemd) en Seqouyah mijn roommate. We lopen alleen maar te klooien met elkaar en andere willekeurige mensen die we tegen komen. De laatste nachten veel rondgelopen, naar andere dormen geweest (terwijl dit eigenlijk niet mag en niet zou kunnen omdat we geen sleutel hebben). Met iedereen kletsen en klooien en vooral veel onzin verkopen. Als je maar serieus blijft geloven ze veel. Veel lol dus. Veel nieuwe mensen ontmoet, voornamelijk meisjes... Met mijn verjaardag zijn we de hele dag naar het strand geweest aangezien het hier 30 graden was :D. Daar waren highschool cheerleaders aan het oefenen wij, ik Josh en Seqouyah, vonden dat wij dat beter konden dus daagde we ze uit voor een cheerbattle. Gelukkig waren zij getraind en met 25 meisjes en wij met 10 falende jongens... Ja gelukkig gingen we op het einde met z'n alle spelen en konden de jongens de meisjes in de lucht gooien. Later die avond zijn we uit eten geweest, lekker die spare ribs:). Vandaag de eerste schooldag gehad, 7 uur op om rond 8 uur in de klas te zitten. Niks boeiends gedaan en mijn 2de college was om 12 uur dus mooi mijn huiswerk gemaakt. Daarna sociologie van een leraar die het tegenover gestelde is van een nette leraar. Pracht vent! Niks bijzonders en daarna naar mijn laatste klas, environmental science... 15 minuten het rooster besproken voor het semester en toen mochten we gaan! Prima eerste dag! Morgen om 4 uur m'n eerste en laatste klas tot 6. Prima rooster zo.

• 29 Augustus 2011 - 20:34

PP:

Goed te horen maar ook om jullie app te zien opbloeien, ben benieuwd naar de teamwork poster... kuz

• 29 Augustus 2011 - 21:06

Anne:

Schandalig om dit allemaal te lezen;
    30 graden, zon,zee strand, feesten, luxe roosters! Pff, meneer heeft het niet slecht! Geniet er van (:
    Mijn rooster; maandag 8ste uur les, dinsdag 8ste uur les, woensdag 7de les, donderdag 8ste uur les, vrijdag 6..
    Ja..dat dacht ik:o

• 29 Augustus 2011 - 22:19

Mama:

Hé vriend, niet gek voor zo'n eerste schooldag!!! De keuken is al aardig opgesierd nadat ik vertokken ben!!!
    Fijn dat je zo'n goede verjaardag hebt gehad. XXX mama

• 29 Augustus 2011 - 22:55

Ruben :

we missen elkaar steeds op skype!
    goeie kak!
    echt leuk om de positieve dingen te horen en echt vet dat je meteen een groep mensen om je heen hebt!

• 30 Augustus 2011 - 11:57

Annemiek En Peter :

Ha die Bas,
    Wat fijn om te lezen dat je je goed vermaakt en wij maar werken....blijf schrijven we volgen je met veel belangstelling,

liefs uit Nederweert

• 30 Augustus 2011 - 13:59

Oma Frederiek:

Ja, kleine kinderen worden groot ! Wat een belevenissen. Zoiets zie je alleen in Amerikaanse films. Gelukkig ben je een serieuze knul, dus zal het best goedkomen met je, ondanks alle dolle pret. Liefs van oma Frederiek uit Friesland.

• 30 Augustus 2011 - 14:43

Wouter:

Kerel, klinkt echt prima zeg! Echt nice dat je meteen een groep mensen om je heen hebt, toch wel prettig opzich, haha! Volgens mij overleef je de rest van die 8 maanden USA ook wel! Groeten!

• 06 September 2011 - 10:33

Ton Zwinkels:

Ha Bas, Net pas de tijd genomen 'avonturenvanbas' te raadplegen. Al lekker veel verslagen en eerste foto's. Leuk om te lezen en zien. Volgens mij gaat het je wel goed, of heb je inmiddels een drukker studieprogramma?
    Hier alles goed. Kinderen lekker naar school, Hermine druk aan het schrijven aan haar scriptie en ik even zonder opdracht nog alle tijd aan mijzelf.
    Bas, ik ga je (op afstand) volgen en zien hoe je je de komende periode verder setteld. Veel plezier en alle goeds. Liefs, Ton

• 08 September 2011 - 07:23

Hans En Hanneke:

Ha Basje,
    Net terug uit Canada staan we versteld vasn al je belevenissen tot nu toe! We gaan ze volgen, heel veel plezier maar vooral ook succes met alles wat je doet in de States!

• 09 September 2011 - 11:16

Anneke Van Rossum:

Kan ik natuurlijk niet achterblijven. Zo te lezen ga je je weg al aardig vinden. Fijn! Ben benieuwd naar je verdere verhalen. doei, doei