Eerste weken
Door: avonturenvanbas
Blijf op de hoogte en volg Bas
10 September 2011 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
Ten eerste sorry voor de vertraging van dit week verslag. Er is niet echt een excuus voor maar het was een hectische week. Ik zal voor jullie de hoogtepunten uit de afgelopen 2 weken opsommen. Natuurlijk begin ik met de schooldagen (hoewel het minst interessant) ik heb korte dagen met veel zelfstudie. Goed te doen, het niveau is nog niet moeilijk en al veel heb ik al gehad op de middelbare school. Ik heb mijn eerste opdracht al ingeleverd voor environmental science en verwacht maandag mijn punt daarvoor. Dan moet ik tevens mijn 2de opdracht inleveren. Voor computer science is het alleen maar op de computer opdrachten maken die tot nu toe ook goed gaan. Naast al het huiswerk is er natuurlijk ook tijd voor plezier. Zoals ik in mijn vorige verslag al had gezegd geloven (sommige) Amerikanen veel als je maar serieus blijft. Daar zijn we vrolijk mee doorgegaan. We maken natuurlijk ook veel vrienden hierdoor, we hebben al echt een vaste groep die grotendeels van de dag met elkaar optrekt. Gister zijn we voor het eerst opstap geweest. We vertrokken om 20:30 uur en waren 1:00 uur terug... Dat is tot nu toe wat ik mis. Een goed feest. Hoewel de meisjes "opener" zijn dan Nederlandse meisjes. Ze willen met je dansen en praten terwijl je nergens op uit bent. Wel heel leuk natuurlijk:D. Na feesten ben ik voor de eerste keer naar de taco bell geweest. Dat was goed lekker! Voor de rest nog wat technische zaken die geregeld moeten worden, zoals mijn bankpas die geactiveerd moet worden en ik heb nog steeds niet mijn social security number, dat wilt zeggen dat ik nog steeds niet mag werken. Beetje jammer. Ik ben gister ook voor de eerste keer naar de mall geweest. Is toch allemaal wel iets groter dan in Nederland, maar ja dat verbaasd me niet meer. Voor de rest gaat het hier top! Lekker veel sporten, huiswerk en vrienden maken. Wilde nog even zeggen dat ik jullie berichtjes top vindt en het skypen met iedereen die het heeft is echt geweldig! Heb het gevoel dat iedereen nog echt dichtbij is:). Ik ga nu verder met mijn was en spreek jullie volgende week weer!
10 September 2011 - 16:29
Anne:
Broer!
Klikt allemaal super!
Geniet er maar lekker van. Je maakt me wel erg nieuwsgierig zeg, ben benieuwd als we je kant op komen!:D
Liefs -
10 September 2011 - 16:29
0ma Frederiek:
Gezellig, je verhaal. Leuk het directe beeldcontact, zo ben je er toch ook een beetje bij. Liefs van omaa Frederiek. -
10 September 2011 - 17:19
Leukste Stiefzusje:
Yoooo stinkie!
Echt leuk om te lezen. Zoals ik al op FB zei, was leuk om je te spreken.
Hier gaat ook alles zn gangetje. Ik ben wel naar je vriendengroep. Zo te horen zijn ze wel aardig voor je! Zorg er maar voor dat ik er een paar kan ontmoeten in Januari. I can't wait!!
We houden contact liefs x wie denk je??
10 September 2011 - 17:57
Ruben:
hee ouwe!
weer en top bericht!
ik spreek je snel op skype!
11 September 2011 - 11:53
Gerry:
Ik heb Rob ook geattendeerd op je site. Hij zit nu in 6 VWO en weet nog niet wat hij wil. Dit lijkt hem bv ook wel wat.
Voor mij is het erg leuk om te lezen wat mijn neef aan het uitspoken is.
Groetjes Gerry -
11 September 2011 - 16:52
Anita Van Laar:
Je bent goed bezig Bas!!!!! Ik kijk nu niet boos!!!! HAHAHAHA -
14 September 2011 - 21:06
Berdie:
Ha die Bas,
eindelijk heb ik je gevonden, Wouter zou t doormailen............... Super leuk al die enthousiaste verhalen van jou! Toi toi toi daar en vanaf nu houd ik je in de gaten ;-) Lieve groet, Berdie. -
18 September 2011 - 17:00
Robke:
Ha die Bas, goede zaak dat de draai er is. Rustig aan met de meisjes (kleine basjes weet je nog) en concentreer je op de studie! Gerrie ik werk inmiddels, vwo niet niet afgemaakt.
Bas, het pakket begint vorm te krijgen dus over een weekje of twee sturen we de 1e levensbehoeften.
Kus van ons